Празниците наближават и това е подходящ повод да изпратим някоя и друга хартиена, а не електронна картичка. Е, да традициите не са това което бяха, но не и ако говорим за кралския двор.

Елизабет Втора, принц Уилям, Кейт Мидълтън и спокойна ли е кралицата за престола

Има ли доверие кралицата на Уилям и Кейт

Какво ще е бъдещето на монархията

От там всяка година публикуват коледни картички с актуални снимки. А тази на принц Уилям и Кейт Мидълтън сякаш очакваме с най-голямо нетърпение. През 2020 обаче, както знаем, не всичко върви по план.

Преди тазгодишната картичка да бъде официално публикувана в профилите на двореца Кенсингтън в социалните мрежи преди броени часове, във фен профили на херцога и херцогинята на Кеймбирдж се появи невиждана досега тяхна снимка.

Тя е от картичка, на която пише "2020" и най-вероятно е била подарък за медиците на първа линия, който Уилям и Кейт са раздали по време на краткото си турне във Великобритания в началото на месеца.

За разлика от миналата година, когато така и не видяхме кадър с по-добра резолюция, тази херцогът и херцогинята на Кеймбридж решиха да зарадват всички с него от профилите си в социалните мрежи.

Според кралски експерти, снимката е точно в стила на коледните картички на кралския двор. На нея херцогът и херцогинята позират заедно с трите си пораснали деца - Шарлот, Джордж и Луис.

Експертът по езика на тялото Джуди Джеймс пък смята, че снимката на семейството показва колко е силна връзката помежду им, както и че Мидълтън е гръбнакът, основната фигура, излъчваща голяма увереност.

Елизабет Втора, принц Уилям, Кейт Мидълтън и спокойна ли е кралицата за престола

Има ли доверие кралицата на Уилям и Кейт

Какво ще е бъдещето на монархията

Усмивката на принц Джордж показва колко е срамежлив, както и че има специална връзка с баща си. Шарлот е едно умалено копие на майка си, но се вижда и нейната индивидуалност. Малкия Луис пък е голямата радост на семейството, предава Daily Mail.