Да отгледаш децата си и да видиш как стават самостоятелни и успешни личности е най-хубавото, което може да се случи на всяка майка. И Виктория Бекъм със сигурност е от големите късметлийки, защото има четири деца и още толкова поводи за гордост.

Дейвид Бекъм, УНИЦЕФ, COVID-19 и защо футболната звезда призовава всички да се ваксинираме срещу вируса

Дейвид Бекъм отправя специален призив

Апелът му е към целия свят

Най-голямото от тях е синът й Бруклин, който преди няколко месеца се сгоди за избраницата си Никола Пелц и сега всички сме в очакване на бляскавата им сватба.

Бъдещите съпрузи още миналата година се изнесоха в самостоятелно жилище зад океана, където са и родителите на бъдещата госпожа Бекъм. И в това няма абсолютно нищо лошо, освен че Дейвид и Виктория все по-рядко виждат порасналото си момче.

На един от последните кадри, който дизайнерката сподели в социалните мрежи, я виждаме да прегръща голия до кръста Бруклин, облечена в луксозен халат и с разкрасителни пачове под очите.

"Много ми липсвате, Бруклин и Никола", написа Виктория и поясни, че снаха й е зад обектива и за това не се вижда на кадъра.

За никого не е тайна, че годениците споделят обща страст към фотографията и двамата са си най-голямото вдъхновение един на друг, както и най-честите модели, на които упражняват уменията си. А дори и от снимките им си личи колко много се обичат.

Виктория Бекъм, Дейвид Бекъм, децата им Бруклин, Ромео, Крус, Харпър и как отпразнуваха Великден

Когато Дейвид и Виктория Бекъм съберат всичките си деца

Колкото повече, толкова по-добре

Но най-любимите им кадри са тези, на които е цялото семейство заедно. И се надяваме много скоро да видим нови такива.