Виктор Стоянов придоби широка популярност, след като участието си в първия сезон на "Ергенът". Тогава той избра Виктория Капитонова за победител, но нещата между двамата впоследствие не се получиха.

Ергенът 3 в България - какво ни очаква в романтичното риалити

Съперничества, любов и агресия в трети сезон на "Ергенът"

Риалити шоуто стартира след седмица

Въпреки това Стоянов успя да срещне любовта в лицето на Мария Тарашманова и през последните две години двамата бяха неразделни. Оказва се обаче, че са се разделили.

Разбираме това от профила на самия Виктор Стоянов в Instagram, където той публикува видео с избрани лични моменти от връзката си с Мария.

За фон чуваме гласът му и някои откровения, които споделя. "Научих много за любовта през последните две години. Научих се да споделям чувствата си и да разбирам по-добре чуждите", казва във видеото Виктор Стоянов.

Но твърди, че най-важното нещо, което е научил, е какво е истинска любов. Стоянов не казва какво е довело до раздялата с половинката му, но загатва, че през тези години са направили някои грешни решения, показали са слабости и са се случили недоразумения. А несподелените чувства и липсата на достатъчно добра комуникация също са били част от проблема.

Преди Dancing Stars - ето кои звезди ще участват в предаването

Ето кои звезди ще участват в Dancing Stars

Общо 16 участници ще дадат всичко от себе си на дансинга

В коментарите под поста пък виждаме, че повечето последователи на Виктор Стоянов го поздравяват за смелостта да споделя толкова лични неща.