Явно Ванеса Хъджинс е поредната звезда, която е решила да зареже ангажиментите и да се отдаде на почивка, слънце и екзотика.

Ванеса Хъджинс разказва историята на емигриралата от Филипините си майка Джина

Ванеса Хъджинс разкрива отношенията с майка си

Един документален филм, който ще разкаже семейната история на актрисата

Хубавото е, че не пропуска да направи съпричастни с преживяването си и своите многобройни почитатели. А те могат да бъдат единствено щастливи от поредицата красиви снимки, които актрисата публикува в социалните мрежи - при това с изрязан, секси бански.

От кадрите става ясно, че Ванеса е решила да събира слънчев тен на Филипините. Мястото изглежда наистина красиво със скалите и искрящата синя вода, а самата актриса го определя като "рай". Придружител в приключението е по-малката ѝ сестра Стела, която също е актриса.

Всъщност, освен за плажни емоции, пътуването на Хъджинс до Филипините е свързано и със създаването на документален филм, който ще изследва азиатските корени на звездата. Според Variety документалният филм ще бъде заснет в Манила и Палаван, като ще подчертае връзката на Ванеса с жените в семейството и най-вече с майка ѝ Джина, която е родена във Филипините и емигрира едва на 25 години.

Ванеса Хъджинс, Коул Тъкър и слуховете, че двамата са сгодени

Тайно сгодена ли е Ванеса Хъджинс

С Коул Тъкър са заедно от две години

Наскоро Хъджънс потвърди годежа с приятеля си Коул Тъкър, с когото са заедно от 2020 г. "ДА. Не можем да бъдем по-щастливи", написа тя в Instagram, споделяйки, че са се сгодили на Айфеловата кула. Хъджънс неведнъж е споделяла колко щастлива я прави човекът до нея и за хубавите моменти, които имат заедно, пише Hola.