Григор Димитров и Лолита Османова потвърдиха връзката си през декември 2020 г., след като няколко месеца я пазеха в тайна. Оттогава обаче двамата рядко са засичани заедно, като през определено време се появяват слухове, че са се разделили.

Григор Димитров, Пинк, Робин Тик, Виктория Азаренка и мачът между тях

Какво правят заедно Григор Димитров и Пинк

Събира ги добра кауза

Те са подклаждани основно от самата Лолита Османова, която използва профила си в социалните мрежи, публикувайки философски разсъждения, свързани с любовта, раздялата и т.н.

Наскоро рускинята сподели публикация, озаглавена "Обичам го, но искам да го променя". В поста Лолита разказва, че много често получава запитвания от момичета, които живеят с някого, но искат да го променят по свой вкус.

"За да разберете колко е трудно да промените друг човек, представете си колко трудно е да промените себе си", пише красавицата. Тя продължава с думите, че човек вече е развил определено мислене, характер, възгледи за живота, ценности и навици. "И тогава изведнъж някой решава (дори ако това е любима жена), че трябва да ви промени по някакъв начин. Не става по този начин Просто, не започвайте връзка, ако човекът не ви подхожда."

Лолита Османова завършва с думите, че в една лекция е чула нещо много интересно - отговор на въпроса как един мъж се чувства наистина обичан. По думите ѝ определящи са три фактора: да се нуждаем от него, да го приемаме такъв какъвто е и да му дадем нужната свобода. Освен темата за различията и любовта, рускинята наскоро засегна и друга - тази за раздялата, отговаряйки на въпроса как да преживеем загуба, ако са ни зарязали.

Григор Димитров, Самар Джашан Сатамиан и имат ли връзка тенисистът и художничката

Това ли е новата жена в живота на Григор Димитров

Занимава се с изкуство

Всички тези разсъждения на Лолита в социалните мрежи станаха причина феновете на българския тенисист искрено да се съмняват, че двамата все още са заедно. Особено предвид слуховете (макар и малко вероятни), че Григор Димитров има връзка с художничката от йорданско-палестински произход - Самар Джашан Сатамиан.