По принцип нищо не свързва (поне привидно) Григор Димитров и Виктория Азаренка с изпълнители като Пинк и Робин Тик. Едните са професионални спортисти, докато другите - изпълнители.

Пинк, Women's Health и какво сподели певицата пред списанието

Пинк: здрав дух в здраво секси тяло

Какво сподели Пинк пред Women's Health

Но тези четиримата се оказаха добра партия и дори поиграха тенис заедно. Димитров, Азаренка, Пинк и Тик се включиха в благотворителното събитие Desert Smash, което се провежда преди старта на Indian Wells. 

Те изиграха мач по двойки, като Григор Димитров обедини усилия с Пинк в опит да победят Виктория Азаренка и Робин Тик. Естествено, изпълнителката бе облечена изцяло в розово, дори рамката на ракетата ѝ бе розова.

Григор Димитров също реши да бъде в тон с тенис партньора си, като бе заложил на розови къси гащета. Цветните дрехи обаче не се оказаха достатъчни на двамата, за да спечелят мача. Но не победата е важна в случая, а каузата, за която играят.

От сайта на Desert Smash разбираме, че турнирът се провежда за 19-а година, като събраните средства от това издание ще отидат за неправителствената организация Playing For Change Foundation, която предлага творчески възможности на маргинализирани младежи.

От споделените в социалните мрежи снимки и видеа разбираме, че четиримата са се забавлявали доста, като Пинк е подхождала доста страхливо към някои отправени към нея удари.