Изминаха почти 10 години, откакто видяхме третия филм за "Непобедимите". Но само след няколко месеца дългото чакане за четвъртия филм ще приключи.

Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун - врагове или истински приятели

Войната между Арнолд и Силвестър - кой е по-зъл, кой е по-голям мъжкар, кой е по-...

Какви признания си размениха актьорите

Известните главни действащи лица в него обаче сякаш ще бъдат една идея по-малко. Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм и Долф Лундгрен ще се завърнат, а сред новите лица ще бъдат Меган Фокс и 50 Cent.

Един от големите липсващи ще бъде Арнолд Шварценегер, който взе участие, макар и малко, в първите три филма. От интервю на актьора за Parade разбираме и защо няма да го видим в "Непобедимите 4".

Шварценегер пояснява, че е приключил с франчайза и няма намерение да участва повече в него. Актьорът дава да се разбере, че се е съгласил да се снима в първия филм, за да направи услуга на своя добър приятел Силвестър Сталоун.

"Заснех го в един съботен ден за два часа в църква заедно с Брус Уилис." След това Сталоун е поискал от него да участва и в продължението. За да заснеме участието си в него Арнолд Шварценегер е отделил един уикенд. 

Сългасил се е да участва и в "Непобедимите 3", но за него това е било краят. И признава, че Сталоун е подходил с разбиране към решението му. "Един ден ще направим нещо заедно."

Меган Фокс влиза в "Непобедимите 4" - трейлър на филма със Силвестър Сталоун и Джейсън Стейтъм

Меган Фокс влиза с гръм и трясък в "Непобедимите 4"

Трейлър на филма

И макар Арнолд Шварценегер да не дава точна причина за решението си да не се завърне за четврътия филм, от Screen Rant смятат, че негови стари коментари дават отговор на въпроса защо няма да участва. След като "Непобедимите 3" се оказа провал в бокс офиса, през 2017 г. Шварценегер заяви, че героят му - Тренч, не е бил написан добре и не придава стойност на филма.