В края на миналия месец останахме доста изненадани, когато разбрахме, че Джеймс Кордън е взел решението да напусне вечерното шоу, което води в продължението на години.

Джеймс Кордън, The Late Late Show и напускането му на предаването

Джеймс Кордън напуска вечерното си предаване

Какви ли са мотивите на водещия

Не знаем точно каква е причината, но комикът каза тогава, че има други професионални планове, без да издава повече. Това, което знаем, е, че ще го гледаме поне още около година, защото по някое време през 2023 г. той ще трябва да напусне предаването.

И докато чакаме да разберем кого ще избере за негов заместник NBC, ще чуем доста шеги относно решението му. В последния епизод на The Late Late Show един от гостите бе Том Круз.

Преди обаче да седне до Кордън, за да си поговорят, актьорът се включи с кратко обръщение, шегувайки се, че е разбрал, че Джеймс Кордън е бил уволнен. Круз дори предлага помощта и подкрепата си на водещия, обещавайки му, че той няма да го уволни.

Когато успя да се вземе в ръце, Джеймс Кордън попита шеговито дали може актьорът да му заеме малко пари. Разбира се, отговорът бе положителен, а смехът гарантиран.