Оскарите може и да не са това, което бяха преди 10 и повече години, но все още си остават най-престижните награди в света на киното.

Том Холанд, ролята на Спайдърмен и почивката от киното, която иска да си вземе

Мисли ли Том Холанд за почивка от киното

Какви са плановете на актьора

Всеки иска да спечели Оскар (или поне да бъде номиниран), както и всеки би приел да бъде водещ на церемонията. Е, може би не и Том Холанд. Кариерата на актьора е в подем през последните години и след успеха на "Спайдърмен: Далеч от дома" се заговори, че именно той може да бъде водещ на церемонията догодина.

Според The Hollywood Reporter Marvel и Disney ще направят всичко по силите си, за да може филмът да бъде сред претендентите за статуетка в повече от една категория. Но в интервю за изданието Холанд казва, че всъщност едва ли би водил церемонията догодина.

Снимка 557879

Източник: GettyImages

Актьорът е откровен, че това би била голяма чест, но просто няма да има времето, защото скоро ще бъде зает с медийното популяризиране на "UNCHARTED: Извън картата", а през март ще започнат снимките на сериала The Crowded Room, който определя като най-трудната роля, в която е влизал.

"Така че може би някой ден, но не сега, защото просто нямам времето", казва Том Холанд. Но интересното е, че малко след това преосмисля позицията си и казва, че би бил голям глупак, ако откаже да води Оскарите, защото е зает.

The Crowded Room, Том Холанд и най-предизвикателната роля на актьора до момента

Най-предизвикателната роля на Том Холанд (до момента)

The Crowded Room ще ни покаже актьора в нова светлина

Ето защо последната му позиция е, че ако бъде поканен от организаторите за водещ, би се съгласил. Ние пък съвсем скоро ще разберем кой ще бъде лицето на церемонията догодина, защото тя трябва да се проведе на 27 март.