Колкото и упорито да се опитваха да крият връзката си, вече от няколко години знаем, че Том Холанд и Зендая са доста повече от приятели.

Зендая и Том Холанд - жестовете, които издават колко е специална връзката им

Какво прави връзката на Зендая и Том Холанд толкова специална

Тайната е в уж незначителните жестове

Е, няколко папарашки снимки ги издадоха, но детайли около връзката им продължават да липсват, просто защото актьорите са наистина много потайни.

Но в последно време сякаш се отпускат повече да говоря един за друг и така научаваме нови интересни детайли. Като например това, че Том Холанд е впечатлил Зендая благодарение на една повредена врата.

Снимка 576206

Източник: GettyImages

В интервю за Unilad актьорът казва, че си пада по дърводелството и то е негово хоби. "Направих кухненската маса на майка ми. Направих кабинета на майка ми, както и всички шкафове в спалнята си. Построих и малка къщичка за птици с дядо ми."

Тогава Холанд казва, че в началото на връзката си с актрисата е прекарвал време в дома ѝ и един ден е видял, че една от вратите е повредена. Разбира се, актьорът е предложил да я поправи. "И сега сме влюбени", допълва още той.

Зендая в Challengers - трейлър на филма на Лука Гуаданино

Зендая попада в любовен триъгълник и света на тениса

Трейлър на Challengers

Според Us Weekly това не е първият път, в който Спайдърмен, така де Том Холанд, казва публично, че е влюбен в Зендая. Само преди около две седмици в интервю за BuzzFeed той отново вмъкна, че е щастлив и влюбен.