След участието си в "Еуфория" Зендая не само придоби още по-голяма популярност, но и се превърна в една от любимите актриси на мнозина.

Challengers, Зендая, Лука Гуаданино и новата романтична драма на италианеца

Зендая и каква е връзка й с тениса

Подсказваме - свързана е с Лука Гуаданино

Ето защо всеки един следващ филм, с който актрисата се захване, предизвиква голям интерес у феновете ѝ. Последният такъв е романтичната спортна комедия на Лука Гуаданино - Challengers.

Таши Дънкан (Зендая) е сред най-големите звезди в тениса, като тя знае как да печели не само на корта, но и извън него. Една контузия обаче застрашава да прекрати кариерата ѝ, затова тя бързо насочва вниманието си към това да бъде треньор.

Отдава ѝ се страхотна възможност да напътства своята половинка, която също е тенисист, на турнира Challenger. Нещо, което е голяма крачка назад и за двамата при положение, че до момента са играли в турнири от Големия шлем.

Става обаче много интересно, когато Таши разбира, че на турнира ще участва и едно от нейните бивши гаджета. Трейлърът ни загатва, че така ще се роди един любовен триъгълник. В ролите на претендентите за сърцето ѝ ще видим Джош О'Конър и Майк Файст.

Challengers е по кината от 15 септември