Пандемията накара доста хора да преосмислят приоритетите си в живота, да се съсредоточат върху семейството вместо върху работата и да открият неочаквани таланти в себе си. Изненадващо или не, Том Харди е един от тях.

Той е на корицата на есенния брой на британското издание на Esquire и, освен красивата фотосесия в черно-бяло, дава и доста подробно интервю за живота си, вселената по време на пандемия и всичко останало.

43-годишният актьор, когото обожаваме от Locke, Peaky Blinders, "Табу" и "Брулени хълмове", признава, че е бил изненадан от човечеството в началото на пандемията.

"Когато всички започнаха да се запасяват с тоалетна хартия и да разграбват рафтовете в супермаркета, започнах да се чудя дали не ми трябва оръжие. Зомби апокалипсис ли настъпва?"

Харди избира да прекара времето на изолация в дома си със семейството си - съпругата си Шарлот Райли и двете им деца. А с какво се е занимавал у дома? С тренировки, с това да бъде липсващия учител на децата си и с правенето на хляб с квас.

"Още си пазя квас - трябва да го подхранвам всеки ден. Това е доста ангажиращо. Дори съм направил два буркана, в случай че някой счупи единия - отива година и половина работа", разказва Том Харди пред Esquire.

"Мислех си да отворя кафене. Да продавам хляб с квас, кафе, ще има джиуджицу тренировки и сбирки на Анонимните алкохолици. Позволено е да се идва с кучета."

Актьорът разказва, че е променил и приоритетите си в живота и в момента децата му са на първо място пред работата. "Ако имаш покрив над главата, легло и храна в хладилника какво повече ти трябва? Понеже животът не е репетиция, нали? Случва се на живо и веднъж", заключва Харди.