Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън са сред късметлиите, които се разминаха сравнително леко в битката с коронавируса. Днес те могат да се похвалят, че са излекувани.

След кратък болничен престой и последвал период на карантина, любимата на актьора даде първото си телевизионно интервю. В него Уилсън говори отново за една друга, много по-тежка битка на живот и смърт.

Преди пет години тя обяви, че има рак на гърдата. Тогава е застанала лице в лице с идеята, че може да си отиде от този свят съвсем скоро. И това е предизвикало "сериозни разговори" с нейния съпруг.

Рита и Том са дискутирали как тя иска той и децата им да приемат нейната смърт. И Уилсън е изразила своите две последни желания. Едното, което признава с усмивка, е, Ханкс да бъде наистина тъжен за много дълго време.

А второто, на което ни е по-лесно да повярваме, е, че иска съпругът й да направи наистина голям купон, с много песни и танци. Хората да си разказват истории и да я споменават, за да може и тя да почувства, че е сред тях.

До това обаче не се стига, защото Уилсън сe подлага на двойна мастектомия и последваща терапия. Така месеци по-късно обявява гордо, че вече е напълно излекувана, пише Daily Mail.

Коронавирусът, Том Ханкс, Рита Уилсън и как се забавляват по време на карантината

Какво е състоянието на Том Ханкс и Рита Уилсън

И какво има да ни каже актьорът

Днес съпругата на Том Ханкс определя диагнозата рак и като благословия, защото тя я е научила да се радва на всеки момент и да го живее така, сякаш е последен. Защото никога не знаеш какво може да се случи утре и трябва да си готов да кажеш, че си живял живота си така, както си искал.