По-малката дъщеря на Доналд Тръмп и единствена от брака му с Марла Ан Мейпълс - Тифани, рядко дава повод на злите езици за коментари, но след последния й анонс в Instagram, днес всички говорят за нея.

Иванка Тръмп, рожденият ден на Тифани Тръмп и объркването в честитките

Когато Иванка Тръмп сбърка сестра си

Тръмп като Тръмп

Вчера, 19 януари, тя най-официално обяви, че е сгодена за дългогодишния си приятел Майкъл Булос. За целта качи тяхна снимка, на която се вижда, че са заснети не къде да е, а в Белия дом.

С въпросната фотография буквално хванаха последния влак, защото 19 януари 2020 г. беше последният работен ден на баща й като президент на САЩ.

Тифани е на 27 и през май миналата година завърши Университета по право в Джорджтаун, напомнят от Hello!.

Годеникът й Майкъл Булос е по-малкият от двамата (едва на 23 години), но от 2016 г. е асоцииран директор на SCOA Нигерия, а от 2019 г. е шеф на Fadoul Group и мениджър бизнес развитие на Royalton Investment. Същински гений.

Влюбената двойка не е сред най-активните в социалните мрежи и постовете им обикновено са свързани или с нечий рожден ден, или с кадър от съвместна почивка.

За първи път се появяват заедно през 2018 г. в Лондон на път за частния клуб Mosimann's, който е прочут с дискретността си и залата Montblanc, чиито стени са чули не едно и две предложения за брак, уточняват от Town and Country.

В края на същата година тръгват и слуховете, че са много повече от приятели. И очевидно е така...