Много известни личности решиха да дарят големи суми на различни организации, за да подпомогнат нуждаещите се в борбата им с новия коронавирус.

И Тейлър Суифт се включи в тази инициатива, но под малко по-различна форма. Докато повечето звезди дариха милиони към различни благотворителни организации, певицата реши да действа по-лично и да помогне на някои от своите фенове, които имат затруднения.

Суифт прочела в социалните мрежи какво публикуват някои от нейните почитатели и се свързала с тях на лични съобщения, за да им предложи помощта си. Тя поискала данни за акаунтите им в PayPal и впоследствие много от феновете ѝ с огромна изненада научили, че в сметките им има по 3000 долара повече.

Арнолд Шварценегер, Роджър Федерер, Анджелина Джоли и даренията, които направиха

Милионите, които раздават Арнолд Шварценегер, Роджър Федерер и Анджелина Джоли

Техният принос за борбата с COVID-19

Една от получилите пари от Тейлър Суифт е жена на име Саманта Джейкъбс, която споделила в свой пост, че загубила единствените си приходи, след като коктейл барът, в който работела в Disney World Флорида, трябвало да затвори за месец, заради разпространението на коронавируса.

Снимка 457317

Източник: GettyImages

Пред People жената разказва как самата певица ѝ писала и предложила да плати сметките ѝ. Изданието пише, че Саманта била напълно шокирана и все още не може да повярва какво ѝ се е случило, но искрено благодари за милия жест от страна на певицата.

Famous, Тейлър Суифт, Ким Кардашиян, Кание Уест и враждата помежду им заради песента

Войната на Тейлър Суифт и Кание Уест продължава

Старата вражда ръжда не хваща