Тейлър Лаутнър завинаги ще си остане Джейкъб Блек. Трудно можем да си го представим в различна роля от тази в "Здрач", която му даде невероятен тласък в киното и му спечели милиони фенове по целия свят. Не че сме имали и много поводи да го правим, разбира се.

Тейлър Суифт, "Новолуние" и защо певицата е искала да участва в поредицата "Здрач"

Ролята, която Тейлър Суифт не получи (а толкова е искала)

Дори няколко секунди в кадър щяха да са й достатъчни

Почитателите на хитовата филмова поредица никога няма да забравят своите любимци - Бела, Едуард, Алис, Джаспър и, разбира се, Джейкъб. Вероятно много от тях изпитват носталгия към времената, в които навсякъде се говореше само за тези герои. Вероятно и много от тях се чудят дали актьорите биха изиграли същите образи, след повече от 10 години излизането на първата част от продукцията.

Тейлър Лаутнър, който сега е на 30, казва пред E!News, че би се съгласил да влезе отново в образа на известния си герой от "Здрач". Според него ролята е "толкова добра, но има едно условие".

Ако Лаутнър реши да изиграе Джейкъб Блек, би си спестил интензивните тренировки, на които се е подлагал тогава, за да бъде в топ форма и да се разхожда свободно без тениска. По думите му тялото, което е изваял за филма, е перфектно за ролята, но упражненията, дисциплината и храненето не са му оставили особено приятни спомени.

"Трудно е, защото когато бях на 17, 18, 19 години, не можех да правя кардио. Трябваше просто да кача възможно най-много мускули. Ако започнех да се изпотявам по време на тренировка, треньорът би ме прекъснал и би предложил да идем да си вземем чийзбургери. Просто се опитвахме да кача тегло", обяснява той.

Къде би бил Джейкъб сега? "Щастлив завинаги с Ренесме, защото така приключи всичко", смята актьорът. В крайна сметка той си представя, че Джейкъб е просто "щастлив някъде" в настоящето.

"Властелинът на пръстените", "Здрач", "Хари Потър" - най-скъпите филмови адаптации по книги

Най-скъпите филмови адаптации по книги

Когато литературата оживява на големия екран

След филмите "Здрач" Тейлър Лаутнър си взе почивка от големия екран, за да се отдаде на годеницата си Тей Доум. Наскоро тя публикува забавно видео, в което разкрива за чувствата си към своя любим.