Тейлър Суифт е истинска фурия на музикалната сцена. Милиони фенове пълнят стадионите на концертите ѝ, а песните ѝ се въртят навсякъде. Но освен към музиката, певицата има страст и към фантастичните филмови сценарии. 

Тейлър Суифт, Дейвид О. Ръсел и мистериозната роля на изпълнителката в мистериозния филм на режисьора

Мистериозната роля на Тейлър Суифт

Дейвид О. Ръсел гъделичка любопитсвото ни

Оказва се, че сме били на косъм да видим изпълнителката на "Wildest Dreams" на големия екран като част от вампирската поредица "Здрач".

Самата Суифт е поискала роля в "Новолуние", разкрива режисьорът на втория филм от поредицата Крис Уайц в подкаста на Ашли Грийн The Twilight Effect.

"Новолуние" се завъртя по кината през 2009 г. - същата година, в която Суифт излиза с една от звездите във филма Тейлър Лаутнър.

По това време тя е луд фен на "Здрач" и дори малка роля - няколко секундна поява в кафенето или закусвалнята във филма, са достатъчни, за да изживее мечтата си, пише Entertainment Tonight. Въпреки това Уайц отхвърля предложението ѝ, като обяснява, че в момента, в който тя се появи на екрана, никой дори няма да разбере, че това е Тейлър Суифт.

Все пак режисьорът признава: "Можех да се мотая с нея или може би щяхме да сме приятели. Имам чувството, че някак съм си пропилял шанса да излизам с Тейлър Суифт. Но понякога, когато взимате решения, си мислите: "Това е най-доброто за филма".

Що се отнася до това как Суифт приема отказа за участие във филма, Уайц предполага, че вероятно тя просто си е помислила: "Кой е този глупак?" (който не иска тя да играе в продукцията - бел.авт.).

Друга звезда, която обаче със сигурност виждаме в поредицата - Ашли Грийн, разказа пред Entertainment Tonight за причините да възроди своя подкаст. 

Ана Кендрик, "Здрач" и защо не помни с добро участието си във филмите

Актрисата, която е травматизирана от "Здрач"

Ана Кендрик сигурно не е единствената

"Нашите фенове са невероятни, лоялни и аз много ценя това", казва Ашли, която влиза в образа на вампирката Алис Кълън. "Здрач" представлява голяма част от живота ни, беше голяма част от живота на феновете, така че защо не? Сега сме толкова далеч от този момент, че е забавно да говорим за това."