Тайгър Уудс все още се възстановява от травмите, които претърпя след като катастрофира по - до момента - неясни причини, а ние му стискаме палци.

Тайгър Уудс, катастрофата и какво помни голфърът от нея

Какво помни Тайгър Уудс от катастрофата

Става все по-заплетено

Разбира се, на този етап няма как да се знае кога и дали въобще ще го видим отново на голф игрището, за да прави това, което умее най-добре. А добрата новина за всички фенове на голфа е, че Тайгър Уудс ще се завърне във видеоигрите.

Голфърът последно беше част от PGA Tour 14, разработвана от канадската компания EA Sports. Но след като продължилият над 10 години договор с тях изтече и не беше подновен, Уудс не е включван в други игри.

Но това ще се промени, защото друга голяма компания, разработваща видеоигри - 2K, е подписала договор с Тайгър и по този начин той ще се появи в PGA Tour 2K сериите. Но не е ясно дали ще бъде добавен към PGA Tour 2K21 или ще направи дебюта си с PGA Tour 2K22.

PGA Tour 2K игрите бяха пуснати през 2020 г., като тогава на обложката беше поставен Джъстин Томас. Но Тайгър Уудс ще има много по-голяма роля, защото според дългосрочния му договор ще бъде изпълнителен директор и консултант в бъдещите игри.