14 февруари е специален ден за всички влюбени. Знаменитостите не са изключение.

Доста звезди правят Свети Валентин дори още по-празничен, като решават да си разменят годежни пръстени или изричат сватбените си обети именно на този ден.

Да видим 10 звездни двойки, за които 14 февруари ще си остане завинаги едно много важно и значимо събитие, както отбелязват от USA Today.

Кейти Пери и Орландо Блум

Снимка 456839

Източник: GettyImages

Тази любима наша звездна двойка се сгоди на Свети Валентин през 2019 г. С нетърпение очакваме и сватбата им, да се надяваме скоро. Говори се, че ще бъде тази година и то в Япония.

Харисън Форд и Калиста Флокхарт

Снимка 373192

Източник: GettyImages

Харисън Форд предлага на Калиста Флокхарт именно на 14 февруари през 2009 г. Те се женят в Санта Фе, Ню Мексико на 15 юни 2010 г.

Салма Хайек и Франсоа-Анри Пино

Снимка 466732

Източник: GettyImages

Двамата избират именно Свети Валентин, за да се венчаят не къде да е, а в Париж през 2009 г. Имат и втора церемония във Венеция, Италия, на 25 април същата година.

Кристина Агилера и Мат Рътлър

Снимка 466733

Източник: GettyImages

Кристина Агилера и Мат Рътлър също избират празника на влюбените, за да си разменят годежните си халки през 2014 г. Въпреки че вече имат няколко деца, двамата все още не са сключили брак официално.

Мег Райън и Денис Куейд

Актьорите се вричат във вечна любов на този ден през 1991 г. За съжаление любовта им далеч не е вечна, а приключва с развода им през юни 2000 г.

Адриана Лима и Марко Ярич

Снимка 466741

Източник: GettyImages

Те също се спират на 14 февруари, за да се обвържат законно пред света. Двамата се женят през 2009 г., но се разделят през 2016 г.

Шарън Стоун и Фил Бронстейн

Снимка 466735

Източник: GettyImages

Шарън Стоун минава под венчило с Фил Бронстейн на Свети Валентин през 1998 г. Бракът им просъществува само до 2004 г.

Елтън Джон и Рената Блауел

Двамата се женят на Празника на влюбените през 1984 г. Четири години по-късно, през ноември, се развеждат. Като се има предвид сексуалната ориентация на Елтън Джон, не можем да кажем, че сме особено изненадани, че бракът им не просъществува дълго.

Тейлър Кини и Лейди Гага

Снимка 466736

Източник: GettyImages

След като връзката им продължава повече от три години, Тейлър Кини моли Лейди Гага да се омъжи за него именно на 14 февруари през 2015 г. Въпреки това връзката им приключва през юли 2016 г.

Томи Лий и Британи Фурлан

Снимка 562995

Източник: GettyImages

Свети Валентин е специален празник за барабаниста на Mötley Crüe и бившата звезда на Vine. Двойката обявява годежа си на Свети Валентин 2018 г. и се женят точно една година по-късно. Малко след като си казват "Да," Лий публикува развълнувано съобщение в Instagram. "Господин и мисис Лий", пише той над снимката на техните кучета, облечени в сватбени облекла.

Кортни Кокс, Никол Кидман, Гуинет Полтроу - 9 известни личности, които съжаляват за пластичните си операции

Звездите, които съжаляват за пластичните си операции

Проба-грешка

Като гледаме настоящата звездна статистика на предложенията за брак и женитби на Свети Валентин, по всичко личи, че повечето всъщност приключват с раздяла или развод.