Само преди няколко седмици Арнолд Шварценегер предизвика любопитството ни с една снимка, която публикува в профила си в Instagram.

Арнолд Шварценегер, мистериозната му роля на Зевс и какво знаем за нея

Мистериозната роля на Арнолд Шварценгер

Дали Супербоул 2022 е намесен

На нея се вижда как е облечен като Зевс, и толкова. Докато някои негови фенове си мислеха, че става дума за нова роля в киното, то други заподозряха, че е намесен Супербоул 2022.

И всъщност ролята на Зевс е за някоя от рекламите, които ще бъдат пуснати на полувремето на мача. И вторите се оказаха прави. Макар до финалния мач за сезона в NFL да има още няколко дни, стана ясно, че Арнолд Шварценегер наистина е Зевс и наистина в реклама.

Тя е на BMW и беше пусната в официалния канал на компанията в YouTube. Участие в нея взима и Салма Хайек, която играе Хера. Идеята е, че Зевс и Хера решават да си вземат почивка от задълженията на Олимп и се отправят към Палм Спрингс, Калифорния.

Почивката обаче не върви особено добре, защото на Бога на мълниите постоянно му се налага да помага на някой, който го е закъсал за електрически заряд. Кулминацията на рекламата идва, когато Хера решава да зарадва съпруга си с електрическа кола - BMW iX.

Според CNBC, за последно BMW пуснаха своя реклама на Супербоул през 2015 г., когато отново рекламираха свой електрически модел.