За известно време коментарите за здравословното състояние на Стивън Тайлър бяха затихнали, но за дългогодишната му борба със зависимостта към наркотиците се знае отдавна.

Стивън Тайлър откри дом за малтретирани момичета

Стивън Тайлър откри дом за малтретирани момичета

Вокалистът на Aerosmith върши добри дела

А тя, оказва се, продължава все така упорито. Това става ясно от изявление на групата Aerosmith, на която Тайлър е вокалист.

Постът в Instagram обявява и отмяната на всичките им концерти през юни и юли. Едва седмици преди да се завърнат в Лас Вегас, Aerosmith споделят, че Стивън Тайлър по свое желание е влязъл в рехабилитационен център. Заради това той няма да може да се появи на сцена и е било взето решението концертите да бъдат отложени.

"Както много от вас знаят, скъпият ни брат Стивън води битка да остане чист от години", пишат Aerosmith и разкриват, че той наскоро е претърпял операция.

След известен период на възстановяване обаче, при музиканта се е появил рецидив. Това е и причината сам да предпочете да се включи в програма, с която да продължи лечението си.

Aerosmith обаче обещават, че няма да отсъстват дълго от сцената. В изявлението си уточняват, че ще завърнат отново през септември, като и се извиняват на феновете:

"Съкрушени сме, че причиняваме неудобство за толкова много от вас, особено най-верните ни фенове, които често пътуват големи разстояния, за да присъстват на концертите ни."

Селма Блеър, Mean Baby, мемоарите и разкритията за изнасилване и алкохолизъм на актрисата

Адът, през който премина Селма Блеър

Актрисата говори за неща, за които до момента не е

В САЩ очакват първият подновен концерт на групата да бъде на 4 септември. А дотогава остава да пожелаем на Стивън Тайлър успешно възстановяване.