Колкото и много фенове да има Майкъл Б. Джордан, тя трябва да се примирят, че сърцето на актьора е заето. От около две години той има връзка с Лори Харви - дъщерята на Стив Харви.

Майкъл Б. Джордан, Лори Харви, SKN by LH и как актьорът подкрепи приятелката си в новото ѝ начинание

Какво мисли за новото занимание на гаджето си Майкъл Б. Джордан

Актьорът и моделът скоро ще имат годишнина

Стив Харви е популярен не само с чувството си за хумор, но и за неподправения начин, по който води предаването Family Feud ("Семейни войни"). Харви гостува в шоуто на Елън Дедженеръс, където с водещата си говориха за най-различни неща.

Едно от тях, разбира се, беше и връзката на дъщеря му Лори с Майкъл Б. Джордан. Елън съвсем умишлено показа на комика снимка на двамата влюбени, на която се вижда как Лори е седнала в скута на актьора. Харви духовито отвърна, че не е виждал тази снимка до този момент.

След това поясни, че вече две коледи поред Джордан прекарва у тях и е наистина доволен. Стив Харви отново шеговито казва, че му харесва актьорът да е с тях, защото винаги подарява много хубави подаръци.

Сега например му е взел кутия със 100 от едни от най-трудните за намиране цигари, които Харви обожава. И отново в кръга на шегата водещият на Family Feud казва, че Джордан може и да е добро момче, но го държи под око.

Майкъл Б. Джордан, Лори Харви и екзотичната им ваканция

Плажните забавления на влюбения Майкъл Б. Джордан

Актьорът и половинката му са на екзотична ваканция

Пояснява, че не може да му надделее, когато са лице в лице, но ако се обърне, ще го натупа. Е, сигурни сме, че пада голям смях, когато тези двамата се съберат.