Едва ли остана някой на тази земя, който да не е разбрал, че принц Хари издаде книга. И че тя, пряко и непряко, съдържа обвинения към семейството и целия кралски двор на Великобритания. Spare се появи като продължение на документалната поредица Harry & Meghan, която той направи със съпругата си за Netflix.

Меган Маркъл, принц Хари и най-големите разкрития в риалитито им Harry & Meghan , част 4

Най-големите разкрития в Harry & Meghan, част 4

Отново принц Уилям е на прицел, а Бионсе - в подкрепа

Един въпрос обаче остава на фона на цялата суматоха около излизането на Spare - къде е Меган Маркъл. Както пише кралската коментаторка Сара Вайн в Mail on Sunday, отсъствието й от събитията, свързани с книгата, е много "нехарактерно".

"Не сме виждали и помен от нея от дни. Което наистина е много нетипично. Обикновено тя никога не напуска мястото си до принц Хари. Практически е като съшита хирургически към него", пише Вайн.

Снимка 598524

Източник: GettyImages

Според нея Меган не пропуска възможността да демонстрира "блясъка" си, а няма по-добър момент от излизането на дълго чаканите мемоари на съпруга й отново да го направи. Според нея липсата й по време на участията на Хари за представянето на Spare по нищо не напомня обичайното поведение на Маркъл.

анкета

Какво мислите за автобиографичната книга Spare на принц Хари?

Виж резултати

Пълни лъжи, само търси слава 16.3%

Да си гледа Меган и да си затваря устата 30.0%

Крайно време беше някой да натрие носа на британския кралски двор 26.4%

Не ме занимавайте с глупости 27.3%

News.com.au излизат със своя хипотеза за отсъствието й - според медията херцогинята на Съсекс е твърде вероятно да работи върху собствените си мемоари. Защото двамата със съпруга си са подписали сделка за четири книги с издателство Penguin Random House, първата от които е Spare. И са взели аванс от 20 милиона долара.