Том Ханкс и Рита Уилсън са една от малкото холивудски двойки, които могат да се похвалят с 35 години брак зад гърба си. И въпреки че са толкова време заедно, актьорите продължават да демонстрират колко държат един на друг и колко е силна връзката помежду им.

Том Ханкс, Трумън Ханкс и партньорството между баща и син в предстоящия филм "Човек на име Ото"

Какво събра Том Ханкс със сина му на снимачната площадка

На една вълна

Още едно доказателство за това е снимката, която преди ден Рита сподели в социалните мрежи. На нея виждаме колко трогната и развълнувана е актрисата от жеста на Том към нея - той ѝ поднася красива торта с надпис: "Честита годишнина".

Връзката между двамата актьори датира от четири десетилетия, след като се срещат за първи път през 1981 г. на снимачната площадка на ситкома Bosom Buddies. В началото са само приятели, тъй като по това време Ханкс е женен за Саманта Луис,с която са заедно още от колежа. Привличането и любовта между Том и Рита явно обаче е много силна и в крайна сметка през 1986 г. публично обявяват връзката си.

Две години по-късно сключват брак, а малко по-късно се появяват и двамата им сина - Честър (32) и Трумън (27). Том има две по-големи деца, Колин (45 г.) и Елизабет (40 г.), от първия си брак.

Рита Уилсън, която освен актриса е и певицата и текстописец, е споделяла пред People за това как майчинството се е отразило на кариерата ѝ. "Забавих малко темпото по отношение на работата си, защото наистина исках да бъда майката, която винаги е там, когато децата се прибират вкъщи", казва тя. "Том работеше много и често отсъстваше. Ако и аз бях като него, децата ми със сигурност щяха да бъдат засегнати. Не бих нарекла забавянето на кариерата си жертва, а по-скоро личен избор."

Том Ханкс, Честър Ханкс и защо синът на актьора е недоволен от него

Обвиненията, които Честър Ханкс отправи към баща си Том Ханкс

Честър има какво да сподели

А по отношение кариерата на Ханкс, която с годините стремглаво расте нагоре, Уилсън допълва, че никога не е изпитвала друго освен радост и гордост. "Том и аз винаги сме се подкрепяли един друг за нещата, които правим. И никога не съм имала трудност да бъда с някой толкова известен."