Том Ханкс е актьор с дългогодишен опит на снимачната площадка. И надали има нещо, което все още може да го развълнува, докато се изявява на нея. Оказва се обаче, че има. И това е възможността да си партнира със своя син.

A Man Called Otto, Том Ханкс и трейлър на филма по книгата "Човек на име Уве" на Фредрик Бакман

Том Ханкс в адаптацията на "Човек на име Уве"

Трейлър на A Man Called Otto

27-годишният Трумън Ханкс играе по-младата версия на героя на своя баща в последния му филм "Човек на име Ото". Филмът, създаден по романа на Фредрик Бакман от 2012 г. "Човек, наречен Уве", ще се разпространява в кината от 13 януари.

Пред People Том сподели какво е да работиш със своето собственото дете. "Без съмнение е нещо специално, защото, знаете ли, аз някога дори му сменях пелените", казва развълнувано актьорът. "Но в случая трябваше да се абстрахирам от това и да се съсредоточа върху работата. Същото важи и за Трумън." И продължава: "Трумън бе избран за ролята по няколко причини. Най-вече защото приличаме един на друг, а освен това той има опит и знае как да направи нещата."

От своя страна Трумън също сподели какво е усещането да бъде до своя звезден баща на снимачната площадка. Освен че това го изпълва с гордост, младият актьор се пошегува, че заедно с братята и сестрите му са усвоили с годините изкуството да имитират звездата. Което, оказва се, сега е в негова полза.

Том Ханкс има общо четири деца - Колин (45 г.) и Елизабет (40 г.), които са от бившата му съпруга Саманта Луис. Трумън и брат му Честър (32 г.) са от настоящия му брак с актрисата Рита Уилсън.

И ако към Том биват отправяни някои обвинения в непотизъм (иначе казано, шуробаджанащина), то той винаги отговаря с чувство за хумор. В тази връзка наскоро актьорът говори пред Reuters за своята роля и тази на сина си в предстоящата продукция "Човек на име Ото" и като цяло за "семейния бизнес".

"Това е нещо, което сме правили винаги", каза Том. "Всичките ми деца израснаха в кино средите. И всички са много креативни и артистични. И съм убеден, че независимо какъв би бил бизнесът ни - дори и да е водопроводна фирма или цветарски магазин - цялото ми семейство ще се включи в него, когато е нужно. И в крайна сметка няма значение какви са фамилиите ни. Важното е да свършим работата и да поднесем едно истинско и автентично изживяване на публиката", завършва актьорът.