За съжаление, скоро ще ни се наложи да кажем довиждане на лятото, което и без това тази година бе доста кратко. Но Славена Вътова умее да оползотворява всеки възможен момент и вече от няколко дни трупа тен и страхотни морски спомени не къде да е, а на гръцкия остров Миконос.

Дестинацията е предпочитана от редица известни личности от целия свят, а бившата Мис България избра да почива в най-приятната за нея компания - на съпруга си и двете си деца.

Не е забравила да вземе със себе си обаче и част от най-верните си приятелки, за да бъде купонът наистина пълен.

Разбира се, ваканцията на море сякаш не се е състояла във времето на социалните мрежи, ако не е увековечена с достатъчно на брой снимки. И Славена знае това много добре, а и снимките доста добре й се получават.

От тях разбираме, че освен да се снима по залез слънце преви вечеря, обича да го прави и по време на традиционната си сутрешна тренировка край брега.

Не отказва и снимка за спомен с приятелка, а най-усмихната е на тези, на които е с децата си.

Славена Вътова и горещите летни провокациите на модела

Горещите летни провокации на Славена Вътова

Знае как да предизвика интерес

Няма нужда да коментираме колко добре изглежда Вътова по бански, защото това отдавна добре си го знаем. Надяваме се да успее да си открадне още много топли и слънчеви дни, а нас да ни радва с още красиви кадри.