Дългоочакваният филм на от киновселената на Marvel "Черната вдовица" излезе на голям екран, но за актрисата Скарлет Йохансон не всичко е приключило. Имаме предвид отзвука от образа на Наташа Романоф и алтер егото на нейния супергерой.

Наскоро 36-годишната актриса споделя пред Fatherly, че не планира да играе пак Черната вдовица. Доволна е от филма и смята, че той е чудесен начин да излезе завинаги от този образ на Marvel.

Но това не означава, че иска да скъса напълно с прочутото студио. Даже напротив. Иска да работи с него в "задкулисни роли".

"Бих се радвала да продължа да си сътруднича с Marvel по други начини, защото мисля, че там има невероятно богатство от истории. Преосмислянето на този жанр е нещо, което ми се струва много интересно", цитират Йохансон от Bang Showbiz.

И явно всяка една от ролите й във филмите за супергерои на компанията е била скъпа за нея, защото пази и всички свои костюми.

И колкото да й се иска да се откъсне от образа на Наташа Романоф, това едва ли ще се случи скоро. Защото след филма, щом я срещнат на улицата, хората започват да я сочат с пръст и да я наричат Черната вдовица.

Скарлет Йохансон, Колин Джост и новината, че актрисата е бременна

Тайната бременност на Скарлет Йохансон

Черната вдовица успя да ни изненада

Но като се има предвид, че вероятно Скарлет Йохансон в момента е бременна, нищо чудно след време да си промени мнението и отново да раздава правосъдие на големия екран.