В края на октомври 2020 г., около година след годежа, Скарлет Йохансон и Колин Джост станаха законни съпруг и съпруга. Напълно в реда на нещата е в месеците след сватбата да очакваме и друга щастлива новина от семейството. И ето че я дочакахме.

Скарлет Йохансон и новината, че ще пуска собствена линия козметика

Скарлет Йохансон отново ще привлича погледите

По един напълно нов начин

Таз година булка, догодина люлка - по този план се движат Йохансон и Джост, ако вярваме на твърденията в световните медии от последните часове. Според няколко различни източника, цитирани от Page Six, 36-годишната актриса е в очакване на второто си дете.

Запознатите със ситуацията в звездното семейство дори твърдят, че тя ще роди съвсем скоро и е успяла да запази бременността си в тайна почти до нейния край.

Снимка 466264

Източник: GettyImages

Щастливата новина явно съвсем не случайно съвпада с отсъствието на Йохансон на редица светски събития, свързани с премиерата на последния филм с нейно участие - "Черната вдовица".

Вместо да се появи на червения килим и да покаже бременното си коремче в целия му блясък, тя предпочете да се включи онлайн в различни предавания, за да каже по няколко думи.

Скарлет Йохансон, „Черната вдовица“, Колин Джост и защо съпругът й не й помага да учи реплики

Защо съпругът на Скарлет Йохансон отказва да й помага

Човекът си има принципи и ги отстоява

Последните месеци Йохансон и съпругът й прекарват предимно в семейното си имение и очевидно актрисата не си показва носа много-много навън, щом няма дори една актуална папарашка снимка. А сега ни остава да чакаме официално потвърждение на новината, както и снимки на новия член на семейството, който ще се появи съвсем скоро.