Когато си известна светска двойка, слуховете и коментарите няма как да не те преследват. Такива са Силвестър Сталоун и съпругата му Дженифър Флавин, които се принудиха да пуснат официално опровержение на слух по техен адрес.

Силвестър Сталоун, София Сталоун и как дъщерята на актьора пребори страха си от паяци

Най-големият страх на дъщерята на Силвестър Сталоун

И как се изправи срещу него

В последните седмици упорито се говори, че семейството се разделя.

Началото на коментарите сложи една татуировка. 76-годишният актьор от "Роки" покри татуировка с лицето на 54-годишната Флавин, която от години има на рамото си, с такава на кучето си.

От своя страна Флавин преди седмица публикува снимка в официалния си профил в Instagram, на която е с трите си дъщери от Сталоун. "Момичетата са моят приоритет. Нищо друго няма значение - четирите завинаги заедно", написа тя.

Сталоун със съпругата си и дъщеря си Систин

Източник: GettyImages

Сталоун със съпругата си и дъщеря си Систин

Всичко това стана причина преди ден в редакцията на Daily Mail да пристигне опровержение от официални представители на Слай. "Г-н Сталоун искаше да освежи татуировката на съпругата си Дженифър, но резултатът беше незадоволителен и нямаше как да се поправи. Затова се принуди да покрие оригиналната рисунка с такава на кучето си Бъткъс от "Роки."

В изявлението се допълва, че Силвестър Сталоун обича семейството си, а феновете му съвсем скоро ще могат да гледат риалити предаването за тях The Stallones по Paramount+.