След 25 години брак не е много обичайно хората да се разделят, защото се предполага, че са щастливи заедно и са приели недостатъците на партньора си.

Силвестър Сталоун, Дженифър Флавин и новината, че двамата се развеждат след 25 години брак

Развежда ли се наистина Силвестър Сталоун

Слагат ли край на 25 години брак с Дженифър Флавин

Е, преди около месец стана ясно, че това е възможно. Или поне в семейството на Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин, защото съпругата на актьора изненадващо подаде молба за развод.

Причината не е известна, но пък сега разбираме, че явно всичко е отшумяло. Според People, Флавин се е отказала от желанието си да се разведе със Сталоун. Представител на актьора пък е казал пред Page Six, че двамата са се видели и са говорили за проблемите и различията, които са довели до този развой на събитията.

И след като са изяснили всичко се чувстват отново щастливи. Тази новина идва само няколко дни след като Силвестър Сталоун публикува снимка, на която се вижда, че се разхожда със съпругата си, хванати за ръка. А описанието към поста гласеше: "Прекрасно."

Силвестър Сталоун, Дженифър Флавин и втората татуировка, която актьорът покрива

Силвестър Сталоун покри още една от татуировките си

Явно връщане назад няма

Явно още тогава актьорът е дал индикация на феновете си, че семейните му проблеми са разрешени без много шум, както бе заявил още преди месец. Сега остава да разберем защо реши да покрие някои от татуировките си в чест на Флавин.