Напоследък на Силвестър Сталоун не му е никак спокойно в личен план. Първо, той покри една от татуировките си, посветени на съпругата му Дженифър Флавин. Веднага след това тръгнаха слуховете, че се случва нещо в семейството на актьора.

Силвестър Сталоун, Дженифър Флавин и премахнатата татуировка с името на съпругата му

Проблеми в семейството на Силвестър Сталоун

Какви са причините за този слух

Не след дълго дойде и новината, че Флавин е подала молба за развод. Причините за решението ѝ не са ясни, но тя настоява да остане да живее в семейния дом в Палм Бийч, Флорида, като дори твърди, че Сталоун се опитва да укрие брачни активи.

Актьорът не обича да говори кой знае колко за семейството си, но все пак отрече твърденията на Флавин, с която е женен от 25 години. Също така отказа да коментира какво се случва между тях под претекст, че това са семейни проблеми и те трябва да бъдат решени не пред погледа на всички.

Но очевидно отношенията между двамата не се стоплят, защото Силвестър Сталоун е преработил и покрил още една от татуировките си, свързани с Флавин. Според Entertainment Tonight, татуистът на актьора Зак Перес е публикувал в профила си в Instagram част от процеса.

Силвестър Сталоун, Дженифър Флавин и новината, че двамата се развеждат след 25 години брак

Развежда ли се наистина Силвестър Сталоун

Слагат ли край на 25 години брак с Дженифър Флавин

Вижда се как татуировката, която трябва да е препратка към очите на бившата съпруга на Сталоун, е тотално променена и от нея няма помен.