Човек трудно може да оспори факта, че в момента Сидни Суийни е една от най-популярните актриси в Холивуд. И всичко това най-вече благодарение на ролята ѝ в "Еуфория". Разбира се, чудесно се справи и с тази в "Белият лотус".

Rolling Stones и Сидни Суийни в "Angry" - най-секси видеото към песен, което сме гледали напоследък

От Анджелина Джоли до Сидни Суийни - секси актрисите в клиповете на Rolling Stones

Да се снимаш във видео на Rolling Stones е повече от чест

Актрисата е и поредно доказателство, че човек не трябва да не се отказва от мечтите си, защото винаги е искала да бъде там, където е днес.  Освен талантлива обаче, не може да се отрече, че Сидни е и страшно секси.

А това определено ѝ помага да участва в нови и нови проекти, независимо дали става дума за филмова продукция или модни колаборации. Винаги е удоволствие и да я видим на червения килим, облечена в някой предизвикателен тоалет. 

Още по-голямо удоволствие ни доставя обаче, да попаднем на снимки от ваканцията ѝ в Австралия по бански. Актрисата сподели няколко в профила си в Instagram, които са истинска наслада за сетивата. 

Anyone But You със Сидни Суийни и Глен Пауъл - пълен трейлър на романтичната комедия

Когато Сидни Суийни и Глен Пауъл са опасно близки

Глен Паул Сидни Суийни

Виждаме я как се забавлява в компанията на приятели, като пее с пълно гърло в колата, позира с няколко кенгура в тучни зелени поля, позира на плажа и се спуска по скална пързалка някъде из дебрите на красивия континент. Както феновете ѝ отбелязаха неколкократно в коментари под кадрите: "Несравнима си по сексапил, Сидни."