Харесваме Шон Пен и като актьор, и като режисьор, и като човек. Най-много ни харесва фактът, че никога не се е притеснявал да казва какво мисли и винаги се е славел като човек, който не се церемони особено.

Точно това безцеремонно и до болка откровено поведение демонстрира Шон Пен пред Independent, където по време на интервю изрази мнението си за мъжете и мъжествеността. Според него мъжете в наши дни са станали твърде женствени.

По думите му светът е свидетел на това как гени на страхливци карат все повече мъже да събуят дънките си и да облекат пола, като претендират, че това е сила.

Шон Пен, излизането на Flag Day на кино и мнението му за ваксините

Шон Пен и хората, на които забрани да гледат филма му

Ето по каква причина

"Не смятам и никога не съм смятал, че да си груб, безчувствен или да проявяваш неуважение към жените има нещо общо с мъжествеността. Но не мисля, че с цел да бъдем справедливи към жените, трябва да се превръщаме в тях", изказва мнението си Шон Пен, като допълва, че мъжете в наши дни са станали диво феминизирани.

Снимка 561888

Източник: GettyImages

Освен за мъжествеността, Шон Пен отново не пропуска да изкаже мнението си за ваксинирането и ваксините. Неговата организация с нестопанска цел CORE (Community Organized Relief Effort) основана, за да помага на пострадали при земетресението в Хаити през 2010 г., наскоро смени дейността. Тя започна да се занимава най-вече с тестване и ваксинация, резултатите от които да се разглеждат след като пандемията приключи, за да се направят нужните изводи по въпроса.

Шон Пен, Лейла Джордж, пандемията и молбата за розвод, която подава Лейла

Шон Пен е изправен пред нови драми

Май пак ще е сингъл

Шон Пен не крие, че има огромна вяра във ваксинацията, като не пропуска да критикува "неудачниците, провалили се граждани, които живеят в привилегировани страни като САЩ и отказват да бъдат ваксинирани срещу COVID-19". Той смята, че често хората приемат привилегиите и свободата си като право да бъдат антиграждани.