За знаменитостите външният вид, както знаем, винаги е от значение. Някои са готови на почти всичко в името на това да изглеждат добре, а за онези, които се борят с килограмите, предизвикателството може да се окаже наистина трудно и мъчително.

Емили Ратайковски, High Low with EmRata, загубата на тегло и как й се отразяват психологическите травми

Защо Емили Ратайковски отслабна драстично

Как влият щастието и нещастието на тялото на модела

Шей Муни от кънтри дуото Dan + Shay например съвсем наскоро разкри повече за това как е свалил над 20 килограма за пет месеца.

Към видео монтаж от снимки в Instagram той споделя колко странно му е да не се разпознава. Освен че на кадрите можем да видим разликата във външния вид на музиканта, от думите в описанието на поста можем да разберем и че за него сега е от особено значение както с какво се храни, така и с кого прекарва времето си, а и за какво избира да прекарва времето си.

"Толкова съм благодарен за хората в живота ми, които ми помогнаха да направя промяната. Никой не ме е принуждавал за това. Исках да променя живота си заради себе си", пише още Шей Муни и признава, че никога не се е чувствал по-жив.

И както и бихме предположили, жертви в името на промяната към по-добър външен вид и здравословно състояние, разбира се, е имало. Музикантът споделя, че за да свали повече от 20 килограма за пет месеца, е трябвало да се храни стриктно, изобщо да не пие алкохол, да ходи пеш по 11 километра на ден и да включва в тренировките си и тежести.

Риана, Супербоул 2023 и какво каза певицата за участието си през следващата година

Пищните форми, които Риана не се срамува да покаже

И каквосподели певицата за участието си на Супербоул 2023

"Промених напълно начина си на живот и буквално никога не съм се чувствал по-добре физически, психически и духовно", казва Шей Муни.