По принцип Емили Ратайковски рядко споделя лични неща, като най-често го прави, когато е интервюирана от някое от големите списания.

Емили Ратайковски, Джулия Фокс, High Low with EmRata, сексът, децата и за какво си говорят двете

Откровенията на Емили Ратайковски и Джулия Фокс за секса

И не само

Но откакто има подкаста си High Low with EmRata говори много повече за всичко, което ѝ се случва и я интересува. В последния му епизод гост бе Миа Халифа, пред която моделът реши да разкрие нещо доста лично.

Според Емили травмите, с които се сблъскваме чисто психически, се отразяват пряко на телата ни. Или поне такъв е нейният опит. "Когато наистина не се чувствам добре, губя много килограми."

Емили Ратайковски дори дава малко повече конкретика. Тя твърди, че наскоро е достигнала тегло от 45 килограма, което я е уплашило много, пише Entertainment Tonight. И всичко това е лесно обяснимо, защото през последните месеци имаше слухове, че се е разделила със съпруга си. Слухове, който се потвърдиха през септември, когато стана ясно, че е подала молба за развод.

Сега обаче изглежда е оставила всички неприятни преживявания зад гърба си, защото казва, че отново е успяла да качи килограми.

Емили Ратайковски, Пийт Дейвидсън и първата им официална поява

Емили Ратайковски и Пийт Дейвидсън - за първи път заедно

И нещата изглеждат сериозни

А с покачването на килограми разбира, че отново е влязла в пътя на щастието и това да се чувства добре. А дали тази положителна промяна се дължи на романса ѝ с Пийт Дейвидсън, все още не знаем.