34-годишната Риана беше забелязана да пазарува в Лос Анджелис и най-накрая каза няколко думи за предстоящото си представяне на полувремето на Супербоул.

Риана, Forbes, обявяването ѝ за най-младата жена милиардер и колко точно е богатството ѝ

Ето колко е богатството на Риана

Вече е най-младата жена милиардер

Когато репортер на TMZ попита певицата на "Work" как се чувства за предстоящото важно изпълнение, Рири не се сдържа и издаде някои подробности, без да прекалява обаче.

"Нервна съм!", каза тя, преди да добави: "Но съм и много развълнувана!" След това интервюиращият се опита да разбере кой би могъл да се качи на сцената заедно с носителката на Грами.

Риана обаче само сви рамене и показа знака за мир. Но когато репортерът настоя с въпрос: "Може ли това да е A$AP Rocky? Хайде, Риана, трябва да знам!", накрая тя реши да подскаже все пак малко, като каза: "Може би е момиче."

Коментарите на Риана за представянето ѝ идват малко повече от седмица след като основателката на Fenty Beauty официално обяви, че ще излезе на сцената на Супербоул 2023.

Риана, Супербоул 2023 и новината, че ще пее на полувремето на големия финал

Голямото завръщане на Риана към музиката

Ето и кога ще се случи

Въпреки вълнението от предстоящото ѝ участие обаче, някои от феновете на певицата не пропуснаха да коментират външия ѝ вид, като отбелязаха, че Риана не е в най-добрата си форма. Не можем да не се съгласим с тях, защото от снимките в социалните мрежи ясно се вижда, че е качила някое друго излишно килце.

За сметка на това пък Риана изглежда повече от щастлива и доволна от живота. Доказателство за това е широката ѝ усмивка, която демонстрира на папарашките снимки.