По-рано през месеца Шарна Бърджес публикува доста секси снимки, на които гордо показва бременното си коремче. А изглежда че е натрупала и още повече увереност, защото е качила нов кадър, от който си личи - изобщо не се притеснява да позира гола.

Шарна Бърджес, Брайън Остин Грийн и колко секси на снимките от бременността й

Нови секси снимки на Шарна Бърджес

Все по-бременна и щастлива

В Instagram профила си 37-годишната Шарна поства снимка от професионална фотосесия, за която съблича дрехите си и демонстрира още по-наедряло коремче.

Обхванала го е с едната си ръка, докато с другата е прикрила гърдите си.

"На 37. И става все по-добре", пише професионалната танцьорка в описанието към публикацията, в което споделя, че бременността ѝ е помогнала да израсне емоционално.

"Днес имам всичко, за което някога съм мечтала, а и повече. Животът, който водя, човекът, с когото го изживявам, и животът, който расте в мен", споделя още Шарна.

Тя и Брайън Остин Грийн очакват първото си дете. Най-вероятно момченцето ще се появи на бял свят на 4 юли, когато е терминът на бъдещата майка.

Брайън Остин Грийн, Шарна Бърджис, здравословните проблеми на актьора и за какво е благодарен на половинката си

За какво Брайън Остин Грийн е благодарен на Шарна Бърджис

Половинка в нужда се познава

Щастливата новина за бременността си тя сподели този февруари, след като година по-рано двойката обяви в Instagram, че официално са заедно. Че се срещат пък се заговори по време на разгара на пандемията, през 2020 г.