След като 2020 г. стартира лошо за Брайън Остин Грийн в личен план заради раздялата му с Меган Фокс, изглежда, че актьорът вече е продължил напред.

Брайън Остин Грийн, Шарна Бърджис и потвърждението, че очакват момче

Брайън Остин Грийн разкри пола на петото си дете

Щастливи родители

Все пак, ще става баща за пети път и връзката му с Шарна Бърджис изглежда стабилна. От негов пост в Instagram обаче разбираме, че през последните шест седмици не се е чувствал особено добре. Това обяснява и отсъствието му от социалните мрежи.

Актьорът казва, че е страдал от язвен колит и положението не е било никак розово. Много е благодарен на половинката си Шарна Бърджис, че през това време се е грижила активно за трите му малки деца, които има то Меган Фокс.

И това, че е бременна в седмия месец не ѝ е попречило да се грижи и за самия него. И всичко това, без да се оплаква, което провокира Брайън Остин Грийн да каже, че е много благодарен, че я има в живота си. Актьорът споделя, че сега вече всичко е наред със здравословното му състояние и се чувства много по-добре.

В коментарите Бърджис написа, че не е очаквала от него да сподели всичко това. Потвърждава, че и тя го обича и че винаги той и децата могат да разчитат на нея.