Актрисата Шарън Стоун навърши 60 години на 10 март. Тя отпразнува юбилея си с голямо интервю в New York Times, за което позира по бельо.

Актрисата, която все още изглежда перфектно разкри, че  отличната й физическа форма се дължи на редовните тренировки по пилатес. В интервюто звездата от "Първичен инстинкт" разказва за начина, по който се грижи за външния си вид, включително за козметиката, която използва и за храната в ежедневното й меню. 

Снимка 344863

Източник: New York Times

"Тренирам често, имам си и машина у дома. Понякога ходя и до фитнеса, където правя кръгова тренировка в зависимост от настроението ми", разказа Стоун.

"Понякога просто си пускам музика и танцувам, докато не припадна. Определено обаче не съм човек, който ще тича на пътеката, зяпайки към някоя стена", разкрива звездата от "Първичен инстинкт".

Естествено е, че добрата форма на 60-годишна актриса не е възможна без хранителен режим. Стоун споделя в интервюто си, че не се ограничава с нищо, но все пак избягва консумацията на преработени храни, кофеин и алкохол, както и глутен.

Шарън Стоун показва мега сексапил на 59! (СНИМКИ)

Шарън Стоун показва мега сексапил на 59! (СНИМКИ)

Актрисата демонстрира стегнати гърди в стилна черно-бяла фотосесия

"Не ям никаква преработена храна и не пия кофеинови напитки. Рядко пия и алкохол или газирано. Но пък затова ям месо и обичам черен шоколад. Когато ми харесва, добавям захар в чая си. Стоун не спазва конкретен режим. "Ям когато съм гладна", казва тя.

Актрисата обаче твърди, че това, което помага да изглежда толкова добре е вътрешната красота и спокойствието. 

"Необходимо е да следваш определена философия или начин на живот, или вяра, които да ти помагат да намираш баланса в себе си. За мен това е будизмът - това е нещо, което те връща отново в центъра. Това е и ключът към вечната младост и красота - вътрешното усещане за форма и елегантност", разкрива актрисата по повод 60-годишния си юбилей.