Дори докато беше активен състезател, Шакил О'Нийл не се двоумеше много да прави щуротии, когато му си прииска.

Е, отдавна не е 20 години, но това не му пречи да продължава да се хвърля с главата напред в нови предизвикателства. Поредното беше да участва в среща по кеч в седмичното предаване AEW Dynamite.

Това не е първият път, в който Шак се качва на ринга, като през годините го е правил за WWE, но сега за първи път удостоява с тази чест новосформираната лига, от която е част и Мирослав Бърняшев.

Шакил О'Нийл участва в мач по двойки, като обедини усилия с Джейд Каргил, за да се изправят срещу Коди Роудс и Ред Велвет. И всичко вървеше добре, докато Коди не реши, че е добра идея да просне 49-годишния бивш баскетболист от ринга върху дървена маса.

Заболя ни само докато гледаме, а в последствие бяха показани кадри на това как Шакил О'Нийл е в линейка, за да бъде откаран в болница. Куриозното в случая е, че Шак трябваше да свие краката си, за да могат да се затворят вратите на линейката.

Но малко по-късно стана ясно, че е изчезнал от линейката, което пък ни потвърждава теорията, че не е пострадал наистина, а при падането а това е просто част от шоуто, наречено кеч.