Много пъти сме казвали, че Серина Уилямс е пример за всички нас, без значение от пола. Успехите ѝ на корта ще останат завинаги в историята на тениса, а това изобщо не е за подценяване. 

Серина Уилямс и хранителният ѝ режим

Серина Уилямс от сутрин до вечер

С какво се съобразява тенисистката

По-малката от сестрите Уилямс винаги е изразявала гласно мнението си по въпроса с равенството между половете в спорта. Nike, от своя страна, също не правят изключение в подкрепата си и към нежния пол. 

Поредният пример за това е рекламата им Dream Crazier, която си признаваме, че е много силна. В нея виждаме кадри от различни спортове, в които главни действащи лица са жени. 

Като фон пък чуваме гласа на Серина Уилямс: "Ако покажем емоция, ни наричат драматични. Ако искаме да играем срещу мъже, сме луди. И ако мечтаем за равни възможности, налудничави."

Това, разбира се, са малка част от думите на Уилямс, но в основата на всичко е, че много мъже наричат жените луди за това, че искат да мечтаят и да се конкурират с тях. Тя дори дава пример със себе си, спечелените от нея 23 титли и мнението, че е луда. 

Серина Уилямс обаче завършва с това, че няма проблем мъжете да казват на жените, че са луди. Просто жените трябва да им покажат какво могат. И важното е да мечтаят лудо.