Серина Уилямс е една от най-добрите тенисистки в света. 37-годишната спортистка има над 88 милиона долара от парични награди в тениса, спечелила е 72 титли в женската тенис асоциация и се надява да спечели 24-та титла от Големия шлем.

Ако има едно сигурно нещо, което знаем за Серина Уилямс, то се изразява в това, че е страхотен състезател. Но за да запази спортното си господство, вероятно си мислите, че тя трябва да яде определени неща преди всеки мач и тренировка. Какъв ли тогава е хранителният й режим...

За да отговорят на този въпрос, който вероятно не си задаваме само ние, от Business Insider дават информация за всичко, което Уилямс обича да закусва, обядва и вечеря.

Преди състезание Уилямс "обикновено не може" да яде. Казва, че вероятно е от нерви. Ако трябва да хапне нещо обаче, то ще бъде "протеин и въглехидрати", които се изразяват в комбинация от пуешки колбаси и печени картофи.

Когато Уилямс е извън корта, за закуска предпочита вкусна и здравословна храна, включваща смутита и плодове.

И все пак, невинаги всичко, което яде, е здравословно, защото тенисистката често се изкушава да хапне парче пържено захарно тесто.

Когато става въпрос за хапване на обед, Серина Уилямс никога не отказва тако. Но ако такото не е в менюто ѝ, тя ще поръча пица със сирене и пържени картофи.

Нищо не може да се сравнява с домашно приготвената храна, която за Уилямс означава пилето на майка ѝ с ориз и специален сос.

Ако тениситката ще готви, то тя обича да изненадва приятелите и семейството си с редица ястия. Това включва печено пиле с чесън и така наречената от нея "седем-зърнена наслада" с пет вида бобени растения.

Освен такос, има и друга храна, от която Уилямс е обсебена, и това са десертите с марката Moon Pie.