Често звездите излизат рамо до рамо с децата си в различни кампании, особено в модни. Дали защото подобни поводи изглеждат безобидни и забавни, или от чиста родителска гордост, неведнъж сме виждали рожбите на популярни личности за първи път именно в модни събития.

Бионсе, Ivy Park, adidas и предстоящата колекция Icy Park

Icy Park на Бионсе е вече тук

За целта се е събрала с друг бранд. Хитро

Името на една от първите ракети в тениса Серина Уилямс отдавна е свързано със световно известната марка обувки Stuart Weitzman. Неведнъж е била и главен герой в рекламните им клипове.

Сега Серина отново е част и от последната им кампания Footsteps to Follow, но този път застава пред камерите с тригодишната си дъщеря Олимпия.

Във видеото и майка, и дъщеря танцуват и се забавляват, обути в модели от предстоящата колекция пролет/лято 2021. И въпреки че е със сандали с няколко номера по-големи, малката Олимпия стои напълно естествено пред камерите. Все пак, и позирането, и носенето на големи обувки са едни от любимите занимания на всеки малчуган.

Серина Уилямс, дъщеря й Олимпия и игрите, които двете играят

Забавленията на Серина Уилямс и Олимпия

Новото нормално

"Да бъда на снимачната площадка с Олимпия, означаваше много за мен, и е момент, който никога няма да забравя", казва тенисистката. С гордост нарича детето си и "Мини Серина", като споделя, че тригодишната й дъщеря й дава пример как да бъде по-силен човек всеки ден, пише Hypebae.