Пандемията и самоизолацията в последните месеци поставиха в абсолютно нова ситуация много родители. Необичайното дълго време, което прекарват с децата си у дома, за едни е голямо изпитание, а за други - истински подарък, защото в обичайни условия не биха могли да си го позволят.

Серина Уилямс със сигурност спада към втората група, защото от тренировки и състезания няма толкова време за дъщеря си Олимпия, колкото би искала. Но това далеч не значи, че и тя не изпитва затруднения в измислянето на общи забавления. А те могат да бъдат и доста необичайни, особено през тази странна година.

По-рано тази седмица тенисистката сподели в профила си в Instagram кратко видео, от което разбираме коя е любимата игра на дъщеря й. И тя е толкова в духа на 2020 г.

Малката Олимпия прави тест, по подобие на този за коронавирус, на майка си, която стои мирно и изтърпява "процедурата".

"Новите нормални детски игри", пошегува се Уилямс в публикацията. Докато момиченцето бърка с пастел в носа на Серина, тя я пита какъв тип тест е това. И получава отговор - "кокосов".

Серина Уилямс и новите предизвикателни снимки на тенисистката

Когато Серина захвърли дрехите

Рядко я виждаме така

Това със сигурност не е от най-приятните игри за мама, но въпреки това тя не пропуска да благодари на дъщеря си, предава Daily Mail.