Селин Дион се готви за голямото си завръщане през 2019 г. Певицата ще бъде звездата на British Summer Time Concert в Хайд Парк през юли. А за да подгрее интереса към себе си, тя използва умело разнообразните модни събития по това време на годината.

Дион демонстрира десетки тоалети - от доста изискани, през умерено екстравагантни, до изненадващо смели и неприемливи за мнозина. Няма как да пропуснем и факта, че певицата доста се е стопила и всички рокли й стоят малко като на закачалка, но за фините й крака могат да й завидят момичета, двойно по-млади от нея.

В последното си интервю за The Sun Селин Дион не скри, че новият й стил и новата й фигура са подложени на сериозни критики. И сметна за добре да им отговори публично.

Певицата заяви, че щом нещо й харесва, тя го показва, а околните няма какво да коментират и да снимат, ако на тях не им харесва. В случая тя визира както тоалетите си, така и танцьора Пепе Муньос, с когото напоследък са неразделни. 

Коментарът на Селин е, че с него са си просто много добри приятели, а не двойка, както всички си помислихме след последните им снимки. Изпълнителката на "My heart will go on" държи да поясни, че е необвързана. А Пепе е нов мъж в живота й, но не мъжът на живота й - да не стават обърквания...

Снимка 403251

Източник: Instagram / Symone Jackson

Все пак, Дион не се дразни на твърденията, че с 33-годишния Муньос са двойка. Дори напротив - ласкае се, защото той е много забавен и привлекателен мъж. И въпреки че се държат за ръце и интимничат, тя продължава да го определя като своя "най-добър приятел".

През 2016 г. Дион изгуби в рамките на няколко дни съпруга си Рене Анджелил, когото нарича "най-страхотния мъж, който се е раждал някога", както и брат си. Месеци по-късно певицата се върна на сцената, но чак сега изглежда наистина готова отново да граби от живота с пълни шепи.

Селин Дион, Пепе Муньос и връзката, която вече не е тайна

Защо Селин Дион се държи като хлапачка

Заради мъж, разбира се, и то какъв

"Смятам, че в момента съм в най-добрия момент от живота си. Искам да се наслаждавам на всеки миг, усещам вятъра в крилете си и просто искам да си прекарвам добре", казва Селин. А относно екстравагантните й визии - прави го за себе си, за да се чувства женствена и силна.