Селена Гомес е сред малкото прочути представителки на нежния пол, които качват свои снимки в социалните мрежи без грим. Явно 28-годишната певица и актриса държи не само на естествената красота, но и на естественото поведение. При това повече, отколкото на перфектната, но непрактична визия.

Селена Гомес, появата й в социалните мрежи без грим и естествената красота на певицата

Селена Гомес и естествената красота

Така я харесваме най-много

Наскоро тя сподели един факт, за който почитателите рядко се замислят, да не кажем, никога.

Изпълнителката на хита "Wolves" твърди, че върху жените се оказва по-голям натиск да извършват сложни промени в костюмите си по време на турнетата. И според нея е трудно да се намери баланс между ефектния външен вид и удобството. Не е лесно едновременно да пееш, да танцуваш и да се чувстваш добре в кожата си.

Във видеоклип от поредицата Life in Looks за Vogue Селена Гомес дава пример за една от най-неудобните рокли, които е носила някога - тази на Vera Wang, която облича специално за церемонията Met Gala 2015.

А един от най-любимите тоалети на Селена е дръзкият модел на Versace, с който излиза на Червения килим за връчването на наградите MTV Video Music Awards през 2013 г.

Селена Гомес, новите снимки по бански и колко секси е певицата

Селена показа повече, отколкото очаквахме

Голотата й е все по-малък проблем

Тогава тя за първи път се е почувствала "като жена" и "усеща себе си". Защото за Гомес роклята на трябва не само да е "секси", но и да е "изразяване", цитират я от Bang Showbiz.