Феновете на Селена Гомес са повече от щастливи да видят певицата отново щастлива и в компанията на приятели. През октомври тя се оказа за втори път (в рамките на няколко месеца) в клиника, този път психиатрична.

Повторното й влизането в медицинското заведение се наложи заради влошаване на емоционалното й състояние. И от тогава ни вест, ни кост от нея. Последният й пост в социалните мрежи е от края на септември, а вчера, 19 декември, отново в тях се разпространиха няколко снимки, които ни върнаха надеждата за Селена.

Гомес се забавлява с приятели в планинския курорт Big Bear в близост до Калифорния. Те видимо не са особени фенове на ските и сноуборда, но пък се заливат от смях, докато се пускат по заснежените склонове с надуваеми пояси.

И, разбира се, си правят снимки за спомен, в които главно действащо лице е Селена. Да си признаем, бяхме забравили усмивката на това момиче, но се радваме, че се върна отново на лицето й.

Селена Гомес отново на светло

Селена Гомес отново на светло

Певицата в рекламна компания

Явно терапията е дала резултат, а сега звездата полага усилия да се върне към нормалния начин на живот. Нищо чудно скоро да ни изненада и с някой хит, нищо не се знае...