Партитата за рождени дни на приятели са чудесно място да срещнеш нова любов. И това важи не само за простосмъртните, но и за холивудските звезди. А на това за рождения ден на Робърт Патинсън явно се е оформила и нова звездна двойка.

Себастиян Стан, Pam & Tommy и как е свалил килограми за ролята си в сериала

Колко трудно е от супергерой да станеш рок звезда

Себастиян Стан знае най-добре

Именно там Себастиан Стан и Анабел Уолис са били заснети да се целуват.

39-годишният актьор, когото познаваме най-вече като Бъки Барнс от вселената на Marvel и като Томи Лий от сериала Pam & Tommy, и 37-годишната актриса от Peaky Blinders бяха сред поканените на интимното тържество на Роб, което пък беше заснето от фотографа Майлс Хендрик.

Последният твърде непредпазливо публикува и снимката на целувката им, като така осведоми цял свят за евентуалната им връзка. People съобщават, че снимката вече е изтрита от профила му, което не пречи да предполагаме, че между Стан и Анабел явно става нещо.

Последно името на актьора беше свързано с испанската актриса и модел Алехандра Ониева, която сама съобщи за връзката им в профила си в Instagram. Уолъс пък от четири години беше във връзка с Крис Пайн, но двамата се разделиха през март тази година.