За премиерата на дългоочаквания "Барби" ще трябва да почакаме още... немалко. Тя е предвидена чак за юли догодина, но пък добрата новина е, че междувременно ще ни се отдават възможности да научаваме по нещо любопитно за снимките на филма.

Райън Гослинг, Марго Роби и какъв е хонорарът на актьорите за ролите на Барби и Кен във филма "Барби"

Колко ще получат Райън Гослинг и Марго Роби за ролите си в "Барби"

Още една мистерия отколо филма е разкрита

Като например това, че за Сърша Ронан обаче новините не са добри. За съжаление актрисата е останала без роля в "Барби". Това е потвърдила самата тя, разкривайки и причината. Оказва се, че натовареният ѝ график ѝ е попречил да се появи в предстоящия филм на режисьорката Грета Гъруик, пише Entertainment Weekly.

"Трябваше да имам епизодична роля, защото живея в Лондон и те снимаха там", обяснява Сърша. И споделя, че дори е трябвало да изиграе още една Барби. Не се и съмняваме, че разочарованието ѝ трябва да е било голямо. С повече Барби-та и на нас определено ни звучи по-интригуващо.

Сърша Ронан обаче изглежда не се е примирила с провалената идея да участва във филма и е направила още един опит да се вмъкне в продукцията. За целта вече се е свързала с Грета Гъруик и Марго Роби (актрисата, която влиза в главната роля на Барби). И явно опитът на Сърша наистина е доста отчаян, тъй като в изпратеното до тях съобщение тя споменава, че би се съгласила дори и само да трябва да мине пред тълпа като фон.

Марго Роби, Райън Гослинг, "Бандата на Оушън" и в кой филм дуото от "Барби" ще участва

Марго Роби и Райън Гослинг отново заедно

Какво следва след "Барби"

Е, все пак, надяваме се, че възможност и за нещо повече, ще има. След появата на слуховете, че за Сърша Ронан и Дуа Липа също са измислени роли в "Барби", участието им във филма беше почти сигурно. Дали в крайна сметка ще ги видим в розовия свят на Барби за голям екран, тепърва предстои да разберем.