Освен известна актриса, Сара Джесика Паркър е и горда собственичка на няколко магазина за обувки в Ню Йорк, Лас Вегас, Мериленд, Дубай, Абу Даби и Канада.

И ако за играта ѝ на екрана няма за какво да я критикуваме, оказва се, че като работодател от нея има какво още да се желае. Защото е обвинена от свой служител за неизплатени заплати.

Според бившия ѝ мениджър Хедър Холт, Сара и партньорът ѝ Джордж Малкемус са отказали да ѝ платят допълнително изработени часове за периода от 31 декември 2018 г. до 1 март 2020 г. В подадения иск не се посочва точно колко пари има да взима Холт.

Според Page Six мениджърката си иска обратно всички заслужени заплати, плюс лихвите и законните неустойки.

"Всички нюйоркчани заслужават да получат пари за времето, в което са работили. Работодателите, които нарушават закона, трябва да носят отговорност, дори и да са известни личности като г-жа Паркър", защитава правото на клиентката си адвокат Лорънс Спасоевич от Aidala, Bertuna & Kamins.

Изданието пише, че представител на актрисата е коментирал, че Сара Джесика Паркър и партньорът ѝ са научили за обвиненията от медиите и в момента разглеждат подадените искове.